Automatikus vázlat

Partnerként részt veszünk a HAND Nemzetközi Humanitárius és Fejlesztési Civil Szövetség által támogatott  ‘Cselekedj lokálisan, nevelj globálisan! – Civil szervezetek kapacitásbővítése a fenntarthatóság komplex értelmezésének népszerűsítésével – CSELLO’ című projektben, amelynek koordinátora az Anthropolis Antropológiai Közhasznú Egyesület. 

A projekt együttműködő partnerei: 10 Millió   Fa Alapítvány,  Erdőajándéka Alapítvány,  Fenntartható Térségért Alapítvány – FETA. 

A projekt tevékenységekbe civil szervezetek kapcsolódhatnak be – a programok időpontjáról és helyszínéről e-mailben és facebook-oldalunkon adunk tájékoztatást. 

A projekt keretében elindítottuk a ‘Cselekedj Lokálisan‘ sorozatot, amelyben olyan híreket, javaslatokat teszünk közzé a facebookon, hogyan csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat. 

Jelen projekt az Európai Unió finanszírozásával/társfinanszírozásával valósult meg. Tartalma a partnerség (Anthropolis Egyesület, 10 Millió Fa Alapítvány,  Erdőajándéka Alapítvány,  Fenntartható Térségért Alapítvány – FETA)kizárólagos felelősségét képezi és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió álláspontját.

Az „Együtt egy nyitott, igazságos és fenntartható Európa felé a világban – Negyedik Trió EU Elnökségi Projekt” az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg, a magyar HAND Szövetség; a spanyol La Coordinadora; a belga CNCD-11.11.11 és 11.11.11., mint nemzeti civil szervezeti platformok, valamint a CONCORD, mint európai civil szervezeti szövetség partnerségében, közösen munkálkodva a fenntartható fejlődés és nemzetközi együttműködés területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük