Tevékenységeink

  • A természet – kultúra – egészség jegyében szervezünk aktívturisztikai programokat Békés megyében és a Körösök völgye romániai részein, a Bihar hegység lábainál, valamint Arad megyében. E programokról a honlapunkon szereplő eseménynaptárban, aktuális híreink között és a facebookon adunk részletes információt.
  • Szemléletformáló öko-programokat szervezünk igény szerint, valamint meghirdetett időpontokban. Öko- és életmódprogramjaink során megismertetjük az élhetőbb életforma lehetőségeit és gyakorlati segítséget nyújtunk a változtatáshoz. Szívesen megyünk iskolákba, óvodákba, munkahelyekre, idősek otthonába interaktív-gyakorlat előadások megtartása céljából. Görkori-, gyalolgó- és futóklubunk rendszeres találkozóin a testmozgás fontosságát hangsúlyozzuk, amit közösségben könnyebb gyakorolni. 
  • Formálódó kosár-közösségünkkel is olyan kapcsolatok kialakítását tesszük lehetővé a lakosok és a vegyszermentes terményeket előállító helyi termelők között, ami biztos alapot jelent a minőségi táplálkozáshoz, a környezetkímélő, tudatos, egészség-orientált életmódhoz. Ez a vásárlási forma figyelembe veszi a helyi gazdaság szereplőit, erősíte helyzetüket, segítve fennmaradásukat. A lakosság és a termelkő között kölcsönös együttműködés, energiaáramlás jön létre. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük